Het laptopproject is op 1 september 2021 gestart voor de leerlingen van het eerste, derde leerjaar en vijfde leerjaar. Vanaf schooljaar 2022-2023 zullen alle leerlingen beschikken over een pendevice.

Onder het motto “morgen start vandaag”, gaan we samen met jullie de toekomst tegemoet. Jongeren groeien op in een wereld waarin ICT en digitale media niet meer weg te denken zijn. We staan met onze beide voeten duidelijk in een nieuw digitaal tijdperk waarbij talrijke ICT-toepassingen deel uitmaken van ons dagelijks leven.
In deze snel veranderende maatschappij willen we onze leerlingen de beste opleiding geven. We weten dat een aantal vaardigheden belangrijk zijn in elke job. Zo zijn goede digitale vaardigheden zeker een sterke troef. Bovendien zetten de nieuwe leerplannen meer en meer in op het integreren van deze vaardigheden.
ICT is zowel een hulpmiddel om de vaardigheden te bereiken als een leerdoelstelling op zich.
Het is dan ook nodig dat elke leerling op elk moment, ook thuis, over een laptop kan be-schikken. Een computer hoort in het modern onderwijs bij de basisuitrusting van elke leerling.


Op deze website vindt u informatie over de organisatie van ons laptopproject en laten we zien hoe we onze leerlingen zullen begeleiden bij het gebruik van hun toestel.

Laptopproject website